Κροκέτες μπακαλιάρου

Συστατικά
    Αποτέλεσμα εικόνας για Κροκέτες μπακαλιάρου ακης
  • 500 γρ. μπακαλιάρος ξαλμυρισμένος, χωρίς δέρμα και καλά στυμένος
  • 100 γρ. παξιμάδι ντάκος
  • 2 σκ. σκόρδο
  • 1 κ.γ. κύμινο
  • 1/4 κ.γ. τζίντζερ σκόνη
  • 1 ασπράδι αυγού
  • λάδι για τηγάνισμα
  •                                       Μέθοδος Εκτέλεσης

    • Χτυπάμε στο μπλέντερ το παξιμάδι με το σκόρδο και τα αρωματικά μέχρι να γίνουν σχεδόν σκόνη.
    • Προσθέτουμε τελευταία στιγμή το ψάρι και το ασπράδι και τα ανακατεύουμε όλα μαζί μέχρι να γίνουν ένα μείγμα. Αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπόλ, πλάθουμε μπαλάκια διαμέτρου 5 εκ.
    • Σε ένα βαθύ τηγάνι ριχνουμε λάδι και το ζεσταίνουμε για να τηγανίσουμε τις κροκέτες. Ρίχνουμε μέσα τις κροκέτες και μόλις πάρουν χρυσαφί χρώμα τις βγάζουμε. Στραγγίζουμε σε απορροφητικό χαρτί και σερβίρουμε.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κοτομπουκες

Ριζοτο με ντοματινια

Κεικ